A palackba zárt elegancia

A palackba zárt elegancia

Felhasználás és adatvédelem

ADATKEZELÉSHEZ HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT


I. Adatkezelő adatai:

GERE TAMÁS  PINCÉSZET KFT.
 
SZÉKHELY:   7773 Villány, Diófás u.1
ADÓSZÁM:  24090957-2-02
CÉGJEGYZÉKSZÁM:  02-09-079288
TEL.:  72/592-009
FAX:  72/592-109
E-MAIL:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
WEBLAP: www.geretamas.hu
ADATVÉDELMI NYILVÁNTARTÁSI SZÁM: NAIH-92481/2015.


II. Az adatkezeléshez kapcsolódó szolgáltatás:

  • hírlevél-küldés (közvetlen üzletszerzési célú megkeresések) /
  • / felhasználói ajánlatkéréssel összefüggő megkeresések /

III. A kezelt személyes adatok köre:

  •  név, email-cím, telefonszám

IV. A jelen nyilatkozat szerinti adatkezelés célja:

A weblap üzemeltetője, mint Adatkezelő által szolgáltatásai körében végzett vélemény- és piackutatás, közvetlen üzletszerzés, reklámhírlevél- és promóció célú ajánlatküldés.

A fenti személyes adatok kezelése az Adatkezelő által a weblapon keresztül nyújtott szolgáltatások igénybevétele, nyújtása, fenntartása és a Szolgáltatások továbbfejlesztése, illetve új szolgáltatások fejlesztése érdekében történik.

V. Adatkezelés időtartama:

A felhasználó által az adatkezelésre adott felhatalmazás visszavonásáig, de legkésőbb a weblapon nyújtott, fent körülírt szolgáltatások igénybevételi lehetőségének megszűnésétől (így különösen a hírlevélküldő-szolgáltatásról történő leiratkozástól, illetőleg ajánlatkérés esetén az ajánlati kötöttség megszűnésétől) számított 5 (Öt) év.

VI. Adatkezelés jogalapja és módja, adattovábbítás:

Az Adatkezelő a felhasználó személyes adatait kizárólag a jelen Adatkezelési nyilatkozat IV. pontjában meghatározott célok érdekében és a jelen Adatkezelési nyilatkozat V. pontjában meghatározott időtartamig kezeli, mindenkor a vonatkozó jogszabályok (elsősorban az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény [Infotv.]) előírásai alapján; valamint biztosítja, hogy az adatkezelés minden szakaszában az adatkezelés céljának megfelelően történjen. Az adatkezelés jogalapja a felhasználó jelen Adatkezelési nyilatkozat elfogadásával megadott adatkezelésre vonatkozó hozzájárulása, amely az Infotv. 5. § (1) bekezdése alapján a Felhasználó önkéntes, tájékozott és határozott hozzájárulásán alapul.
Az adatkezelés során az Adatkezelő a felhasználó megadott személyes adatait harmadik személyeknek való továbbítására csak a felhasználó előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén, illetve az Adatkezelő jogszabályi kötelezettségének teljesítése érdekében, az arra vonatkozó törvényen alapuló hatósági, bírósági megkeresések alapján jogosult.

VII. Adatkezeléssel kapcsolatos jogok, jogorvoslatok:

A felhasználó a megadott adatainak kezeléséhez való hozzájárulását bármikor visszavonhatja (ilyen visszavonásnak minősül a hírlevél-küldő szolgáltatásról való leiratkozás is).

A felhasználó az Infotv. vonatkozó szabályai szerint bármikor tájékoztatást kérhet az adatkezelésről, kezelt adatai köréről, valamint kérheti hibás adatainak helyesbítését, zárolását, illetve téves adat esetén annak törlését.

A személyes adatok kezelésével összefüggésben a felhasználót megillető jogokat az érintettek e-mail útján a jelen Adatkezelési nyilatkozat I. pontjában található e-mail címre eljuttatott kérelemükkel gyakorolhatják.

VIII. Adatkezeléshez adott hozzájárulás:

A fentiek tudomásulvételével, mint a Gere Tamás Pincészet Kft. weblapjának felhasználója kijelentem, hogy a weblapon keresztül az Adatkezelő által nyújtott szolgáltatásokkal összefüggésben az alábbi önkéntes, adatvédelmi tájékoztatáson alapuló és kifejezett nyilatkozatokat teszem az általam megadott és a jelen nyilatkozatban megjelölt személyes adataimmal összefüggésben:

 

  1. Hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy az Adatkezelő – a weboldal Felhasználási szabályzatában foglaltak szerint – számomra hírlevél keretében termékeiről és szolgáltatásairól információt, reklámot, promóciós ajánlatot, illetve egyéb marketing célú küldeményt juttasson el a közvetlen megkeresés módszerével (közvetlen üzletszerzés) az általam rendelkezésre bocsátott személyes és elérhetőségi adatok történő kommunikáció útján.
  2. Önkéntes hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy az Adatkezelő a fent megjelölt személyes adataimat regisztrálja és a fenti időtartamban és adatkezelési célok érdekében kezelje.
  3. Kijelentem, hogy a jelen nyilatkozatom a személyes adatok védelmét biztosító, az Infotv. szerinti hozzájárulásnak minősül.
  4. Megerősítem, hogy az adatkezelésre vonatkozó előzetes tájékoztatást teljes körűen megkaptam és annak ismeretében tettem a jelen nyilatkozatot.
  5. Kijelentem, hogy az általam a regisztráció, illetve hírlevél-feliratkozás vagy ajánlatkérés során megadott adatok a valóságnak megfelelnek, illetve más személyhez fűződő jogait nem sértik.

Felhasználó tudomásul veszi, hogy a weblapon elérhető egyes funkciók közvetített szolgáltatások (így a Megrendelések – Borterasz webshop), amelyeket a felhasználó a továbbirányított weboldalakon érhet el, és amelyek tartalmáért, szolgáltatásaiért és az ott kért személyes adatokért kezeléséért az Adatkezelő nem felel.

 

 

Ajánlataink

„Vince nap Villányban!”

Ünnepelje velünk Szent Vincze napját!  Fogyasszon sok finom bort ezen a napon, hogy jövőre is...

Ajándékcsomagok Karácsonyra

Azért, hogy ne a karácsonyi ajándékokon kelljen gondolkodni. Mi megtettük helyetted. Válogass most kedvedre karácsonyi...

Franc & Franc kóstolónapi vacsora

2017-ben Villány immáron 3. alkalommal rendezi meg a Franc & Franc Nemzetközi Fórumot és Kóstolónapot.

Elérhetőség

GERE TAMÁS ÉS ZSOLT PINCÉSZETE
H - 7773 Villány, Diófás u. 1.
+36 72 592 009
info@geretamas.hu panzio@geretamas.hu

Bővebben

Klubkártya

Klubkártya

Csatlakozz hozzánk

Bővebben

Virtuális séta

Virtuális séta

Nézz körül nálunk

Bővebben

Hírlevél feliratkozás