A palackba zárt elegancia

A palackba zárt elegancia

Hírek

Portugieser 2015

A 2015-es év első bora a pincészetnél. Szokásunkhoz híven a Márton napi vigadalomra készülve kerül forgalomba, hogy méltó kísérője legyen a libafalatoknak.

Portugieser 2015A reduktív eljárással készült borunk 100%ban Portugieser. Friss, üde, ibolyás jegyekkel tűzdelt vörösünk, lendületes, karakteres mégis könnyed korty a novemberi hónapban. Élete rövid, célja egyszerű, szórakoztat és boldogít! Széppé teszi a világot.

A fajta a kimagasló mennyiséget és minőséget együttesen hozta ebben az évjáratban. A termés a pincébe érve, a gyors zúzás és bogyózás után kóracél tartályba került 2 hétre. Az erjedés után további 1 hónapot töltött még tartályban, míg nem palackba került. Almasav bontásra nem került sor.

Pohárba kerülve tiszta, mély bíbor színnel találkozunk, amit lilás tónusok egészítenek ki. Fajtajelleges illat, melyet a virágos, főként ibolyás jegyek vezetnek. Ízében tipikus Villányi Portugieser. Az friss gyümölcs (szilva) és a fanyar ízek (ribizli) kontrasztja teszi játékossá. A korty kellően hosszú, mely kecsesen tartja magát. Szép savak, és komplexitás jellemzi.

Készült: 1.500 palack

Keresse a Veritas Borkereskedés üzleteiben, vagy rendelje meg webshopunkban.

Ajánlataink

"Március 15. a Villányi Borvidéken"

Máris itt az év első hosszú hétvégéje, a Március 15.! Pihenjen nálunk, ismerje meg a...

Ajándékcsomagok Karácsonyra

Azért, hogy ne a karácsonyi ajándékokon kelljen gondolkodni. Mi megtettük helyetted. Válogass most kedvedre karácsonyi...

Franc & Franc kóstolónapi vacsora

2017-ben Villány immáron 3. alkalommal rendezi meg a Franc & Franc Nemzetközi Fórumot és Kóstolónapot.

Elérhetőség

GERE TAMÁS ÉS ZSOLT PINCÉSZETE
H - 7773 Villány, Diófás u. 1.
+36 72 592 009
info@geretamas.hu panzio@geretamas.hu

Bővebben

Klubkártya

Klubkártya

Csatlakozz hozzánk

Bővebben

Virtuális séta

Virtuális séta

Nézz körül nálunk

Bővebben

Hírlevél feliratkozás