A palackba zárt elegancia

A palackba zárt elegancia

Hírek

A muskotály a legősibb fehér szőlőfajták egyike. Számos borszőlő változata mellett csemegeszőlőként is igen kedvelt, gyakran használják mazsolának vagy készítenek belőle szőlőlét. A hosszú idő alatt több mint, kétszáz változatát nemesítették ki, minőségi bor termelésére azonban ezek közül mindössze négy-öt alkalmas. A szőlő cukortartalma viszonylag nagy, így melegebb éghajlatú vidéken viszonylag könnyű belőle édes bort készíteni. Népszerűségének fő oka, hogy a szőlő ízét jól visszaadja. Emellett bora lehet igen kiváló, száraz is (pikáns muskotályos zamattal).

2015-es szüretből származó, Ottonel Muskotály szőlőből készült, 100 %-ban természetes szőlőlé!
A nem sűrítményből visszahígított, hanem 100%-os frissen préselt gyümölcslé megőrzi a szőlő valódi ízét.
Hozzáadott anyagot (tartósítószer, aroma, víz, cukor, stb.) NEM TARTALMAZ. Prémium minőség. A frissen préselt szőlőlé egy rövid hőkezelésen esik át, megőrizve a gyümölcs eredeti, hasznos élettani tulajdonságait.    A "BAG-In-BOX" csomagolás lehetővé teszi, hogy a felbontott gyümölcslé akár 3 hétig is megőrzi minőségét. Gyümölcslevünk megfelel a legszigorúbb minőségi és élelmiszeripari előírásoknak.

Keresd a pincészetnél a boltokban vagy rendeld meg webshopunkból!

Ajánlataink

Villányi mini nyaralás 2017

Pihenjen nyugodt, vidéki környezetben, ismerje meg a Villányi borvidék rejtett szépségeit, finomságait és élvezze a...

10 nap, 1 borász, Gere Zsolt a DiVinókban

A DiVinó mint a Juniborászok törzshelye és pártfogója az idei évben is vendégül hívja az...

BorZsongás 2017

Pincészetünk legkedvesebb rendezvénye, mely a könnyed és laza programokról, a felejthetetlen szórakozásról, a koncertekről és...

Elérhetőség

GERE TAMÁS ÉS ZSOLT PINCÉSZETE
H - 7773 Villány, Diófás u. 1.
+36 72 592 009
info@geretamas.hu panzio@geretamas.hu

Bővebben

Klubkártya

Klubkártya

Csatlakozz hozzánk

Bővebben

Virtuális séta

Virtuális séta

Nézz körül nálunk

Bővebben

Hírlevél feliratkozás