A palackba zárt elegancia

A palackba zárt elegancia

Borászat


A szőlő feldolgozása és a bor érlelése a Villány melletti (7km) nagyharsányi pincénkben történik. A leszüretelt szőlő műanyag ládákban kerül beszállításra, majd válogatás után bogyózva kerül az erjesztő tartályokba. Az erjesztés kóracél tartályokban zajlik, ezt követően a vörösborok nagy fahordókba és többnyire magyar fából készült barrique hordókba kerülnek.
Az esetek döntő többségében, magyar fából (Zempléni, Mecseki) készült hordókat használunk, de a pincészetben megtalálható néhány francia és amerikai használt hordó is.

Zsolt stílusának kialakításában fontos szerepet játszik, hogy egyre inkább használ 500 literes tölgyfahordókat is.
Míg a vörösborok hordóba addig a fehér és rosé borok rozsdamentes acéltartályban érlelődnek és tárolódnak, egészen a palackozásig.

A borok palackozása és palackos érlelése a villányi palackozó üzemünkben történik, ahol mindemellett a címkézés és a csomagolásra is sor kerül

Ajánlataink

Pálinkás Húsvét Villányban 2019"

Ezt ajánljuk Húsvétra: Zöldülő dűlőket, friss levegőt, pikniket a szabadban és persze sok finom bort...

Tavaszi boros programok

Rengeteg izgalmas boros programok érkeznek a tavasszal!

Borjour Magnum 2019

Az év legnagyobb beltéri borkóstolója, több mint 1000 borral!

Elérhetőség

GERE TAMÁS ÉS ZSOLT PINCÉSZETE
H - 7773 Villány, Diófás u. 1.
+36 72 592 009
info@geretamas.hu panzio@geretamas.hu

Bővebben

Klubkártya

Klubkártya

Csatlakozz hozzánk

Bővebben

Virtuális séta

Virtuális séta

Nézz körül nálunk

Bővebben

Hírlevél feliratkozás