A hosszú idő alatt több mint, kétszáz változatát nemesítették ki, minőségi bor termelésére azonban ezek közül mindössze négy-öt alkalmas. A szőlő cukortartalma viszonylag nagy, így melegebb éghajlatú vidéken viszonylag könnyű belőle édes bort készíteni. Népszerűségének fő oka, hogy a szőlő ízét jól visszaadja. Emellett bora lehet igen kiváló, száraz is (pikáns muskotályos zamattal).
2023-as szüretből származó, Ottonel Muskotály szőlőből készült, 100 %-ban természetes szőlőlé! A nem sűrítményből visszahígított, hanem 100%-os frissen préselt gyümölcslé megőrzi a szőlő valódi ízét. Hozzáadott anyagot (tartósítószer, aroma, víz, cukor, stb.) NEM TARTALMAZ.
A frissen préselt szőlőlé egy rövid hőkezelésen esik át, megőrizve a gyümölcs eredeti, hasznos élettani tulajdonságait. A "BAG-In-BOX" csomagolás lehetővé teszi, hogy a felbontott gyümölcslé akár 3 hétig is megőrzi minőségét. Gyümölcslevünk megfelel a legszigorúbb minőségi és élelmiszeripari előírásoknak.
Prémium minőség.
GERE TAMÁS ÉS ZSOLT PINCÉSZETE
H - 7773 Villány, Diófás u. 1.
+36 72 592 009
info@geretamas.hu panzio@geretamas.hu
Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.