A palackba zárt elegancia

A palackba zárt elegancia

cart
0
Üres
 x 
A kosár üres

Hírek

Eljött az idő, amit már oly régóta várunk! 2023 novemberében debütált pincészetünk Gere Tamás sorozatának arculatváltása, azaz új címkéje.

Hónapok óta nagy erőkkel dolgozunk azon, hogy minden apró részlet a helyére kerüljön. Lelkes csapatunk munkája révén megszületett az a címke, ami szerintünk méltó módon tudja tovább vinni boraink hírnevét. 

A váltás igen komoly feladatot görget elénk, hiszen egy olyan külső megjelenést kell magunk mögött hagyni, ami immáron 30 éve képviseli borainkat.

A cél egy olyan arculat volt, ami tükrözi az idők folyamán kiforrott stílusunkat. Letisztult, elegáns és egyben a sorozat borait jellemző klasszikus vonalat közvetíti! Az új, elegáns címke fokozatosan váltja le az eddig megszokottakat, ezért előfordulhat, hogy bizonyos helyeken, boltokban más-más címkével lehet majd találkozni, vagy épp pont mindkettővel egyszerre.

Borcsaládunkat egy másik fontos változás is érinti. Az új címkével egyetemben, a már jól ismert Gere Tamás felirat helyét átveszi pincészetünk logója és neve.  Így az új borok már Gere Tamás & Zsolt név alatt kerülnek forgalomba.

A minőség, a borok jellege természetesen változatlan. Az új név alatt az új címkével ellátott borok továbbra is a pincészet klasszikus borait fogják takarni, most már BIRTOK sorozat néven.

A változás nem érinti pincészetünk prémium, azaz VÁLOGATÁS sorozatát. Azok továbbra is a megszokott arculattal kerülnek forgalomba.

Bízunk benne, hogy borkedvelőink is legalább annyira örülnek a változásnak, ahogy mi!

 

 

 

Ajánlataink

Pihentető hétköznapok Villányban

Kellemes séták, borospincék hangulata és sok finom villányi bor kóstolása… ez vár Önre, ha ezt...

BorZsongás 20.24

A tavasz első fesztiválja nem is lehetne más, mint a BorZsongás. Egy könnyed, laza, kötetlen...

Márton napi Vigadalom 2023

„ Aki Márton napján új bort nem iszik, egész évben szomjazik !”

Elérhetőség

GERE TAMÁS ÉS ZSOLT PINCÉSZETE
H - 7773 Villány, Diófás u. 1.
+36 72 592 009
info@geretamas.hu panzio@geretamas.hu

Bővebben

Klubkártya

Klubkártya

Csatlakozz hozzánk

Bővebben

Virtuális séta

Virtuális séta

Nézz körül nálunk

Bővebben