A palackba zárt elegancia

A palackba zárt elegancia

cart
0
Üres
 x 
A kosár üres

Hírek

Az év vége felé közeledve, a hideg idő beköszöntével a vörösborok kerülnek a figyelem középpontjába.  A könnyed fehér és rosé borokat felváltják a komolyabb vörösborok. A fogyasztók többsége évről évre nagyobb figyelmet szentel az ünnepi borok kiválasztására. Pincészetünk szortimentjében szép számmal válogathatnak a prémium borokból. A válogatás borcsaládjában a teljes ünnepi vacsorához találhat borokat.

A prémium sorozat, mint ahogy arra a neve is utal, kiemelt figyelmet kap mind a készítés, mind az érlelés tekintetében. A legjobb fekvésű területekről származó válogatott alapanyagot csak a legszebb évjáratokban dolgozzuk fel. Gere Zsolt vigyázó szeme alatt kivételes odafigyeléssel érlelődnek kiváló magyar tölgyfahordókban. A folyamatos kóstolás eredményeként a legideálisabb időpontban kerülnek palackba, majd további hónapokat töltenek a hűs, érlelő pince mélyén.

A válogatás sorozat eleganciája megmutatja a fajta és villányi termőterület egyediségét, stílusát. A visszafogott hordóhasználat a gyümölcsök és a terroir jegyeinek kiemelésével igazán  egyedi, karakteres borokat kóstolhatunk.

A hárslevelű nem igazán egy fogadóital, de elegáns stílusa alkalmassá teszi a vendégek üdvözlésére. A vacsora kezdetéig ideális választás lehet. Érett illata, krémes textúrája és bársonyos kortya kellemes ízérzetet biztosít az első ünnepi fogás előtt.

Villány egyik legkedveltebb fajtája, a Cabernet sauvignon -a borász tolmácsolásában- igyekszik megmutatni, hogy az érett gyümölcsök és a hordófűszerek játékából milyen izgalmas és telt villányi vörösbor születhet.

A fő fogás kísérőjeként Villány ikonikus bora, a Villányi Franc kerülhet a pohárba. A kezdeti hűvös eleganciát a villányi kedvesség és érett gyümölcsök váltják fel. Komoly, érett tartalommal találkozhatunk, melyet a megfelelő savgerinc tesz izgalmassá.

A Merlot a desszertek vörösboros kísérője. Csokoládé és meggy, mely ünnepi desszertek népszerű alkotóeleme. Izgalmas fűszerek, megfelelő hordóhasználat és kellő palackérettség eredménye.

Vacsora végeztével a nappali kényelmét élvezve töltsünk poharunkba egy igazán ünnepi bort. Az Aureus Cuvée a bor, amire időt kell szentelnünk. Nem kell hozzá étel, magában, a vacsora utáni beszélgetésekhez kiváló választás. Tipikus bordeaux-i házasítás egy pici franc hangsúllyal. Komoly, érett illatokkal és telt korttyal varázsolja el a fogyasztót.


Bármely borra is essen a választásuk, pincészetünk prémium sorozata méltó kísérője lehet az ünnepeknek. Válassza otthonra vagy adja ajándékba, az ünnepi hangulat garantált lesz!

Borainkat megtalálja webshopunkban,
 vagy válassza előre összeállított Prémium borcsomagunkat


 

 

 

Ajánlataink

Pihentető hétköznapok Villányban

Kellemes séták, borospincék hangulata és sok finom villányi bor kóstolása… ez vár Önre, ha ezt...

BorZsongás 20.24

A tavasz első fesztiválja nem is lehetne más, mint a BorZsongás. Egy könnyed, laza, kötetlen...

Márton napi Vigadalom 2023

„ Aki Márton napján új bort nem iszik, egész évben szomjazik !”

Elérhetőség

GERE TAMÁS ÉS ZSOLT PINCÉSZETE
H - 7773 Villány, Diófás u. 1.
+36 72 592 009
info@geretamas.hu panzio@geretamas.hu

Bővebben

Klubkártya

Klubkártya

Csatlakozz hozzánk

Bővebben

Virtuális séta

Virtuális séta

Nézz körül nálunk

Bővebben