Gere Tamás Villány

Évjárat:       évjárat nélküli

Szőlőfajta:    Portugieser, Kékfrankos, Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc

Termőhely:    Villányi Borvidék több területe

Tőkék életkora:    Területenként és fajtánként változó

Tőketerhelés:    Területenként és fajtánként változó

Művelési mód:    Területenként és fajtánként változó

Évjárat:    Mirtillünk általában két évjárat házasításából származik.

Szüret:    Évjárat nélküli tétel, mely azt jelenti, hogy különböző tételek különböző évjáratokból kerülnek összeházasításra.

Feldolgozás + érlelés:   A tételeket külön kezeljük, majd a kész borokat házasítjuk össze.  Minden tétel hordós érlelést kapott minimum 4 hónapig.

Palackozás:    2014. augusztusában palackozva. Készül: 37.000 palack.

Kóstolási jegyzet:    A sötét színvilág, a frissesség, az érett illatok együttese egy harmonikus, lendületes bort ígér. A piros bogyós gyümölcsök meghatározó szerepe, a visszafogott tannin és a nem túl nagy test könnyen fogyaszthatóvá teszi kedves kis Mirtillünket. Egyszerű mégis elegáns.

Analitika:   
Alkohol: 12.78 %
Sav:  5.0 g/l
Cukor: 1,0 g/l

Ételajánlat:  Friss, üde, könnyű ételek mellé ajánljuk. Az igazi bécsi szelet vagy sertéshúsok kiváló kísérője lehet, de baráti beszélgetésekhez is kiváló.

Apelláció:    DHC – Villány,

Pincei ár: 1.530 Ft                          MEGRENDELEM

Korábbi évjáratok:


 

Ajánlataink

„Vince nap Villányban!”

Ünnepelje velünk Szent Vincze napját!  Fogyasszon sok finom bort ezen a napon, hogy jövőre is...

Ajándékcsomagok Karácsonyra

Azért, hogy ne a karácsonyi ajándékokon kelljen gondolkodni. Mi megtettük helyetted. Válogass most kedvedre karácsonyi...

Franc & Franc kóstolónapi vacsora

2017-ben Villány immáron 3. alkalommal rendezi meg a Franc & Franc Nemzetközi Fórumot és Kóstolónapot.

Elérhetőség

GERE TAMÁS ÉS ZSOLT PINCÉSZETE
H - 7773 Villány, Diófás u. 1.
+36 72 592 009
info@geretamas.hu panzio@geretamas.hu

Bővebben

Klubkártya

Klubkártya

Csatlakozz hozzánk

Bővebben

Virtuális séta

Virtuális séta

Nézz körül nálunk

Bővebben

Hírlevél feliratkozás